13 Eylül 2014 Cumartesi

LG G3 Ürün Tanıtımı

LG G3 ÜRÜN TANITIMI


Her gün yeni bir akıllı telefonun piyasaya sürüldüğü bir dönemde LG G3 modeli ile amirallere kafa tutmayı başardı gibi görünüyor. En belirgin özelliği ise 2560 x 1440 çözünürlüğü olan LG G3 bir çok telefonun Full HD çözünürlük sunmasına karşılık olarak 5,5” ekranı ile çok daha fazla pikseli bulunması nedeniyle 538PPI piksel yoğunluğuna ulaşabiliyor. Sadece yeni bir ekranla LG G3’ü tanımlamak büyük hata olur. Kullanım kolaylığı sunan bir ara yüze sahip olması da önemli bir ayrıcalık. Çünkü sadelik ve kullanım kolaylığı günümüzde oldukça önem taşımaktadır.


G2 modelindeki arka tarafta bulunan ses ve güç düğmeleri oldukça karmaşaya neden oluyordu. Tasarımına bakınca G3’te hem plastik hem de metal beraber kullanıldığı görülmektedir. Bu özelliği ile de örnek vermek gerekirse Galaxy S5’ten daha keyifli bir tutuş hissi vermektedir.  Ancak her ne kadar G2 kullanmayan biri için telefonun arka tarafındaki tuşlara alışmak sorun olabilecektir. Ancak alışım sonrası bu düğmeler rahat tutuşa eşlik edecektir.  Plastik yapısı sayesinde kapak değişimine olanak sağladığı gibi çiziklere karşı da kolaylık sunmaktadır.


QHD ekranı ile bir basamak daha keskinlik kazandıran LG G3 video izleme anlarında kişiye özel bir etkileşim getirmektedir. Diğer amiral gemilerine bakınca pil ömründe onlara kafa tutabiliyor olması da etkileyici görünüyor. Bunu ise 3000 Ah kapasitesine sahip pilinden alıyor. Tüm bu özellikleri ve piyasanın en gelişmiş ekranına sahip olması LG G3’ü bir adım daha öne çıkarıyor. Zaten geri kalanlar ise rakipleriyle eş değer görünüyor. Yani performans sorunu olmayacak düzeyde teknik özelliklere sahip. G3’ün hızlandırılmış bir kamera odaklanma işlevi olması kullanıcıların aradığı ana özelliklerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder